duminică, 31 ianuarie 2010

Arme psihotronice neletale




Cercetatorii sovietici au ajuns la concluzia ca persoanele aflate in transa, in timpul meditatiei, sau in proceduri telepatice sau de hipnoza, emit campuri electromagentice pornind de la 3 pana la 6 herti, utilizand retelele naturale din ionosfera pentru a propaga sau capta undele emise de catre ceilalti.
In general, campurile magnetice sunt generate acolo unde exista curenti electrici. Intensitatea lor este direct proportionala cu cea a curentului si scade pe masura indepartarii de sursa. Toate sursele de electricitate au un halou, ca un nor imperceptibil deasupra lor. Organele umane fiind activate de impulsuri electromagentice emit si ele campuri. Spre exemplu, inima emite un camp de 0,0005mG, creierul emite intre 6 si 10 mG. Observam, asadar cat de receptiv este creierul la variatiile electromagentice. Aceste constatari stiintifice au condus ca armatele lumii sa dezvolte tehnologii de control infoenergetic (psihotronic) neletale si letale. Politiile din Orientul Mijlociu si din Africa,precum si armata americana in Irak, folosesc gloante acustice, raze si grenade acustice, sunete care creaza fobii, aparatura care declanseaza epilepsia, dispozitive cu infrarosu care pot provoca orbire chiar in ciuda protectiei sau acelora care stau cu ochii inchisi, nemaivorbind despre ultimile descoperiri nano-tehnologice care le permit soldatilor sa-si schimbe culoare a uniformei, devenind una cu mediul, asemeni cameleonului.Prin manipularea frecventionala a undelor de la ultra scurte la cele foarte inalte se pot crea o serie de conditionari subliminale ale subiectilor vizati.

Exista o preocupare a tarilor foarte dezvoltate de a crea uniforme protejate hologramic, creandu-se asftel invizibilitatea, studiata de cerecetatori dupa capcanele plantelor carnivore, insectelor, animalelor marine care se camufleaza pentru a-si atrage prada in zona de control. Nano-tehnologia permite deja instalarea acestor dispozitive de manipulare si control distal aproape oriunde.

Campul electromagnetic

Magnetosfera reprezinta scutul de protectie impotriva vanturilor solare, ale caror particole sunt tinute la distante cuprinse intre 3000 si 15.000 kilometrii altitudine. Radiatiile solare navalesc spre cele doua falii care sunt polii, unde sunt controlate de liniile de forta ale magentismului terestru si ies apoi in atmosfera.

Bun, atmosfera este compusa din multe straturi. Troposfera care se intinde pana la o altitudine de 10.000 metri, iar temperatura ajunge la -60 de grade. Stratosfera, pana la 50.000 metri, incluzand stratul de ozon si mezosfera. Presiunea este foarte scazuta. Printr-un exercitiu macabru de imaginatie, daca un avion ar exploda in stratosfera, sangele pasagerilor ar clocoti, apoi trupurile ar ingheta instantaneu iar respiratia s-ar opri brusc. Intre altitudiniile de 50.000 pana la 600.000 de metri se intinde ionosfera, asemeni atmosferei, multistratificata.Sub actiunea ultravioletelor, ionii divid moleculele de gaz eliberand electroni, separati de ionii pozitivi (molecule fara electron). Asadar, de la atmosfera pana la ionosfera, informatia energetica circula exprimanduse hertial.



De exemplu: undele radio mai mici de 3 megaherti pleaca de la emitator urmand contururile solului. Celelalte unde sunt reflectate de diferitele straturi ale atmosferei find transmise prin salturi. Asa se explica de ce undele radio circula in timp real, putand fi capatate de receptorii din intraga lume. Dincolo de ionosfera se afla magnetosfera compusa din plasma.

Scurta introducere

Specialistii in psihotronica stiu ca atmosfera vectorul supraconstientului. Dupa Bernard Raquin, aceasta se mai poate traduce ca memoria umana memorizata de un milion de ani, exact la fel cum apa este pentru pesti suportul informational fundamental. Din moment ce atmosfera permite transmiterea de unde radio, de satelit, telefonie, infrarosii, ultraviolete, de ce ne este greu sa admitem ca aici intra si gandurile, emotiile...
Termenul de psihotronica este folosit cu precadere in mediile militare, fiind, intru-catva sinomim cu parapsihologia.Obiectul de studiu, poate fi definit, in mare ca studierea interactiunilor si proceselor energetice dintre oameni, dintre oameni si mediul lor, in regasirea punctelor de convergenta intre materie, energie si spirit (constiinta). Sa facem un mic exercitiu de cunoastere mecanica: oamenii percep o gama limitata de culori, care corespund curcubeului. Lumina alba filtrata printr-o prisma se divide in game cromatice diferite perceptibile ochiului fizic.Dincolo de rosu, nu mai vedem lumina, desi ea exista si se numeste infrarosu, formand 60% din spectru. Vitezele si mai mici prin care lumina se exprima in spatiu sunt citite in wati. Dincolo de violet, vibratia luminii este prea rapida pentru perceptia oculara. Desi nu o mai vedem, ea exista si poate fi catalogata ca ultra violete, raze X (care travereseaza corpul uman, insa nu si toate oasele), raze gamma (frecvente foarte inalte) obtinute in urma reactiilor nucleare. Ei bine, acum poate ne este mai lesne de inteles ca lumina este energie care se exprima prin culori si unde.

Pamantul este inconjurat de un camp electromagnetic. Acum doua secole, matematicianul si fizicianul german Karl Gauss a scris si demonstrat ca acest camp este genarat de planeta, din cauza frecarii dintre nucleul in fuziune si scoarta terestra. E bine sa stim ca unitatile de masura ale campului electromagnetic poarte numele savantilor care l-au definit. Astfel avem un tesla (dupa celebrul Nicolae Tesla) care este echivaletul a 10.000 de gauss. Presiunea atmosefrica se masoara dupa Blaise Pascal in pascali. Avem amperii dupa Andre-Marie Ampere, voltii de la Alessandro Volta, watii de la James Watt, joulii dupa James Prescott Joules, hertii de la Henrich Hertz, celsius dupa Celsius Anders, newtonii dupa celebrul Isaac Newton.