vineri, 5 februarie 2010

Arme cu frecvente electromagentice joase si foarte joase

Savantii din zona militara, au ajuns la concluzia ca frecventele cerebrale ale mamiferelor au aceeasi rezonanta cu undele din ionosfera (aprox.400 mghtz pentru om). Asadar, asupra perceptiilor spatio-temporale se poate interveni din afara subiectului, cu ajutorul undelor. In 1962, personalul amabasadei S.U.A la Moscova s-a plans de stari de greata, disconfort psihic, dureri acute de cap. Analizele medicale au scos la iveala un diagnostic tulburator.


Majoritatea angajatilor aveau cancere. Peste cativa ani, cand americanii au hotarat sa "deparaziteze" ambasada au avut o revelatie sinistra: rusii le bombardau constant sediul ambasadei cu unde de frecventa foarte joasa. Cunoscuta ca ELF (extra-low frequency), aceasta arma a fost testata initial pe cobai, producandu-le o secretie neuronala de histamina, care provoaca greturi si stari teribile de ameteala (vertij).

Undele de joasa frecventa pot penetra structurile cele mai dure, aliaj blindat, teflon, azbest. Dr. Adey Ross a demonstrat ca semnalul radiofrecventelor modulate in ELF provoaca invadarea celulelor cu ioni de calciu. Frecvenetele joase si foarte joase corespund cu cele ale magneziului, sodiului si potasiului. Aceste vibratii moleculare afecteaza organele genitale si creierul. In concluzie, armele cu frecvente sacazute SL (super low: 30-300 herti) si ELF (0-30 herti) altereaza diferite structuri de materiale si influenteaza biosul.