sâmbătă, 20 februarie 2010

Telepatia artificiala

Unul dintre motivele pentru care structurile de putere ridiculizeaza experientele mistice, oculte, esoterice, telepeatia si alte procese parapsihologice este tocmai faptul ca ei vor sa detina exclusivitate asupra acestor domenii. Cei care urmaresc sa preia controlul mentalului colectiv studiaza Jung, Erikson, doctrine initiatice, insa in loc sa foloseasca aceste diamante ale constiintei inalte intru eliberarea si educarea umanitatii, ei tin ascendentul pentru a-si spori influenta si capacitatea de dominare.

Dr. Ross Adey a facut un experiment ingrijorator. A reusit sa manipuleze emotiile unui subiect, creind un camp electromagnetic in jurul sau. Prin supunerea la unde pulsate care vibreaza hertial asemeni campului mental theta, unui grup neomogen i s-a indus starea de transa.Se declanseaza vibratii care corespund cuvintelor rostite, urechea umana nu percepe undele ci doar cuvintele care se formeaza in cortexul auditiv. Majoritatea cuvintelor sunt analizate si interpretate diferit de catre emisferele cerebrale si de catre cortex, insa exista anumite cuvinte-cheie, care, rostite prin inflexarea vocii intr-un anume fel, ajung direct in inconstient fara a mai putea fi filtrate de subconstient si analizate de constient.

Cu alte cuvinte, un mesaj subliminal pantrunde din exterior direct in Theta eludand procesele din Alpha si Beta. Daca microundele ajung de la 300 la 3000 de megahertzi si pulseaza in ritm ajung sa distruga toate barierele naturale de aparare ale organismului. La Kiev exista un emitator gigant proiectat pentru a putea induce distal stari de disconfort: migrene, angoase, anxietate, dezorientare.

Asadar, cercetarile privind telepatia artificiala preocupa marile armate. In plan civil toate aceste tehnici ar putea imbunatatii calitatea vietii, insa, din motive lesne de inteles, marile puteri au decis ca aceste secrete sa ramana apanajul militarilor. US Army foloseste, inca din anii '90 lasere optice reglate pe frecventa creiereului uman, pentru a provoca diverse stari patogene.