miercuri, 3 martie 2010

666 cu aplicabilitate militara

Rusii stapanesc bine o tehnologie capabila sa induca subliminal comenzi distale. Astfel prin introducerea celei de a 25-a imagini pe secunda, in filme, pe mobile, evident pe internet se produce un short-cut prin care informatia trece nestingherita de cenzorul constientului, este inregistrata direct in subconstient si transmisa inconstientului care o va reda constientului ca apartinandu-i, fara nici un fel de filtrare. Astazi exista enorm de multe site-uri gratuite care sunt spamuite cu fotograme tip atac subliminal pentru a se testa capacitatea de influentare distala. Armata americana a fost acuzata ca foloseste mesaje subliminale in timpul emisiunilor de stiri despre trupele din Irak avand ca efect descurajarea rezistentei si demoralizarea trupelor inamice.
Fundamentalistii islamici, mai ales cei iranieni isi "bombradeaza" adeptii cu imagini subliminale cu femei goale si texte din Coran pentru a le trezi instictele de dominare. Armatele tehnologizate au experimentat deja demonii optici. Desi soldatul se bazeaza in campul de lupta pe cele cinci simturi, el poate fi orbit cu unde laser, poate fi influentat in luarea deciziilor cu ajutorul undelor electromagnetice, etc.
Prin crearea unui haos vizual si sonor, ori ce militar poate fi transformat intr-o fantoma ratacitoare lipsita de ori ce fel de reper. Sistemul optic Cobra emite pe trei lungimi de unda diferite, atacand ochii, dar si sitemele vizuale artificiale. Prin folosirea laserului din alexandrit se anihileaza sistemele de detectie nocturna. Royal Navy a folosit lasere orbitoare in timpul razboiului din Malvine. Laserul cu ultraviolete paralizeaza structurile osoase. Prin utilizarea tunurilor acustice, celule urechii interne devin dezorientate, iar tinta se va prabusi dezechilibrandu-se.
Armatele care au in arsenal arme cu ultrasunete si care pot modifica perceptiile spatio-temporale ale inamicului isi pot proiecta tintele direct in halucinatie. Razele X concentrate auspra organelor vitale ale inamicului il transforma pe acesta intr-un bolnav agonizand. In Colorado s-au desfasurat exercitii experimentale, un fel de paintball, in care s-au utilizat tehnologii distale. Echipa inamica a fost agresata timp de cateva minute cu bazooka acustica, cu proiectile multidirectionale. Rezulatele au fost uimitoare.

Dupa 30 de secunde soldatii s-au plans de junghiuri cardiace, de presiuni insuportabile pe ficat, stari de voma si ameteala, diaree, organe sexuale inflamate samd. Astfel, dupa ce inamicului i-au fost captate datele neuronale (memoria, cunostintele, comportamentele), cu ajutorul psihotronicii, aceste sunt introduse intr-un computer gigant care va analiza si propune cele mai bune si eficiente metode de influentare sau atac. Din aceasta perspectiva, omul va deveni asemeni unei retete de mancare din care mai scoti un ingredient sau mai adaugi un condiment.