joi, 4 martie 2010

Arsenalul distrugerii in masa

Militarii rusi si americani au fost suspectati adeseori ca experimenteaza pe populatia civila, arme de control psihotronic perturband liniile de telefonie, transmitand un anume tip de curent prin retelele electrice, schimbarea compozitiei apei etc. Exista de multa vreme tehnologie care sa permita descompunerea elementelor chimice continute in alimente, in tigari, in gazele de esapament.

Ciberneticienii armatelor marilor puteri au senzatia ca pot transforma fiinta umana intr-un ansamblu de reactii chimice, electrice, magnetice, organice, crezand ca un ansamblu de informatii incoerente este mai bine sa fie controlat. Despre suflet, spirit, divinitate, armatele nu vorbesc. Cum ar putea-o face cand Hristos spune: "Fericiti facatorii de pace, caci ei vor mosteni pamantul"? Revenind printre intunecati, sa mai spunem ca astazi vibratiile sonore pot fi controlate in functie de efectele dorite pentru advresar.

In functie de intensitate se pot obtine: tulburari neuronale, perturbari ale sistemului digestiv, bufeuri de caldura, atac coronarian. Daca valul sonor are o intensitate maxima, soldatul inamic se transforma intr-o jucarie manipulata prin agresiunea undelor electromagnetice. Daca adaugam in arsenalul viitorului gaze euforizante sau deprimante, solutii psihotropice hidrosolubile putem avea o viziune pesimista asupra libertatii individuale sau de grup, daca acestea contravin principiilor unei puteri care detine asemena tehnologii si tehnici de razboi psihotronic.

Exista un generator de unde cu variatii de la 10 la 150 hertzi, care poate distruge biosul uman, al mamiferelor, al pasarilor si insectelor. Beligerantii ar putea rade de pe suprafata unui teren toate formele de viata fara sa perturbe infrastructura si bogatiile solului. Ingrijorator, nu? Intelegem acum cat de importante sunt spiritualitatea, etica si morala armatelor!